- Munkám során gyakran bejárom az országot a szélrózsa minden irányában, és az utazás óráit múlatva sokszor a forgalomban haladó autókat figyelem meg. Számomra érthetetlen, hogy hogyan képesek a gyártók akár több tízmillióért eladni olyan autókat, amik műszakilag nem mondhatóak a leg jobb minőségűnek. A legdrágább autóknál lehet megfigyelni a következő műszaki hibákat:

* Az irányjelző nagyon hamar tönkremehet ezekben a járgányokban, ritkán lehet látni, hogy működik, mikor sávot váltanak, kanyarodnak, vagy előznek.
* A gázpedál sem működik túl jól, nem lehet vele finom mozdulatokat végezni, ez piros lámpánál látható, mikor a legtöbb ilyen autó csikorogva indul el.
* Valószínűleg ez az oka annak is, hogy mindig túllépik a megengedett sebességet. Lehet hogy leesik a gázpedál?
* A fékberendezés se lehet túl jó. A minap is szegény rémült audis úgy villogott az autópályán az előtte 130-al haladó autónak, hogy húzódjon le, mert nem tud megállni.
* A szélvédők megint csak silány gyártmányok lehetnek, amilyen sötétek, biztos nem lehet kilátni belőle, ezért nem veszik észre a stop táblát, a záróvonalat, vagy esetleg a gyalogos átkelőhelyen.
* Parkolni se lehet velük rendesen, csomószor állnak zebrán, autókijárat előtt, és keresztben a járdán.

Mindezen felül szerintem az utastér ártalmas az egészségre. Megfigyelhető, hogy a férfiak puffadtak lesznek, kihullik a hajuk, és a szemük is érzékeny lesz, ezért még télen is napszemüveget hordanak, továbbá agresszívvá is válnak, folyton kötekedni akarnak. A nők ezzel szemben alultápláltak lesznek az autó használata miatt, a hajuk elszőkül, az intelligenciájuk pedig mély szintre esik. Szörnyű lehet ilyen autókkal közlekedni, és óva intek tőle mindenkit. Hogy ezek után én BMW-t, Mercédeszt, Audi-t, vagy hasonló kaliberű autót vegyek? Kizárt!

Átlag: 10 (1 szavazat)
szerinted mennyire vicces ez a vicc?